Pure Argan Oil
Ulje protiv opadanja kose
KUPI
100% čisto arganovo ulje

Arganovo ulje se naziva i „tečno zlato“. To je najmoćniji preparat za njegu kose. Klinička ispitivanja su potvrdila: folikuli dlaka nježno prelaze iz faze mirovanja u fazu aktivnog rasta već od prve upotrebe.

Pure Argan Oil je najpopularniji proizvod za njegu kose u 2019. godini

100% prirodno ulje za kosu osigurava izvanredne rezultate

95%

smanjuje krhkost i gubitak kose

90%

smanjuje opadanje kose

97%

više elastičnosti

Pure Argan Oil Obnavljanje kose je lako!

1. korak
Nanesite ulje na korijen kose

2. korak
Masirajte tjeme 15 minuta. Isperite ulje iz kose.

SAVJET STRUČNJAKA

Mnogi muškarci pate od gubitka kose. Razlozi su individualni, ne moraju nužno ovisiti o našem načinu života. Međutim, postoji preparat koji se bori protiv gubitka kose bez obzira na razlog koji ga je uzrokovao. To je Pure Argan Oil. Ako ga koristite jednom u svaka tri dana, za 4 sedmice vaša kosa će postati jača, brže će rasti i proces gubitka kose će se zaustaviti. Pure Argan Oil se također može koristiti za intenzivni rast brade.

7. dan
17. dan
28. dan
Adnan Buzić

Stručnjak za kosu

Sastav: samo 100% čisto arganovo ulje

  • jača dlaku i ubrzava rast kose
  • bori se protiv sijedih dlaka i opadanja kose
  • obnavlja prirodni pH tjemena
  • smanjuje proizvodnju sebuma
  • sprečava pojavu peruti
  • štiti kosu od štetnih djeovanja iz okoline
  • hrani i izglađuje dlaku, daje kosi volumen, elastičnost i sjaj

Pure Argan Oil NA DJELU

Sakib, 48 godina

Zbog hormonalnih poremećaja, prošle godine sam počeo gubiti kosu. Morao sam se pozdraviti sa stilskom frizurom i gustom kosom. Srećom, ne zadugo - dok nisam saznao za Pure Argan Oil. Nanosim ga svaki dan na kosu. Ne mogu reći da se dogodilo odmah, ali u nekoliko sedmica gubitak kose se postepeno smanjio. Nakon dva mjeseca, nove dlake su mi se počele pojavljivati na ćelavim mjestima.

Muhamed, 42 godine

Koristim ovo ulje već godinu dana. Prije toga, kupovao sam različite šampone i serume, ali nisu mi pomogli. Sada sam prešao na Pure Argan Oil. Evo rezultata! Kosa mi je gusta iako više nisam mlad, nemam nijedno ćelavo mjesto! Samo malo sijede kose na sljepoočnicama i to je sve. Ljudi mojih godina su već sijedi i ćelavi.

Radovan, 26 godina

Nisam imao gustu kosu u početku i prestravio sam se što ću izgubiti kosu tako mlad pa sam odlučio isprobati Pure Argan Oil. Nakon dvije sedmice, vidio sam prve rezultate. Moja kosa je postala puno gušća i ne opada! Sjajna je i zdrava. Riješio sam problem sa kosom. Toplo preporučujem ovaj proizvod.
Pure Argan Oil: kosa na glavi, a ne na češlju
ƒ ​
stara cijena 110 KM
cijena 55 KM
* By clicking the "order" button you confirm that you have read Privacy Policy and give your consent to the processing of your personal data [X]